Milyen Kábel kell ehhez a nyomtatóhoz, hogy összeköthessem a géppel? Ha lehet linket is kérek.
2021. márc. 9. 15:37
1/7 anonim válasza:
Már a nyomtatókhoz sem adnak kábelt?
(Arra figyelj, hogy ez 1 méteres, lehet, hogy hosszabb kell neked.)
2/7 anonim válasza:
Nem, nem adnak.
Nekem épp volt itthon szerencsére.
Igen, olyan kábel kell, amit az #1-es is írt, csak a hossza tényleg nem mindegy, mert lehet valakinek kevés az egy méter.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi
2021. márc. 9. 15:52
4/7 anonim válasza:
#2 Basszus, ez azért már szánalmas. Telefontöltőt még megértem, mert az nincs állandóan bedugva, de könyörgöm egy nyomtatóhoz miért nem lehet kábelt adni, ami fixen dedikálva van az eszköz számára?
5/7 anonim válasza:
#4 Szerintem is elég nyomorék dolog ezt az apróságot kihagyni a csomagból.
6/7 A kérdező kommentje:
#3 Szerintem úgy vannak vele, hogy ha már van rajta wifi opció, akkor majd csináljuk telefonról. Pedig nekem pont a pepakura designerhez és az iskolához kéne... Szánalom hogy még ezen is spórolnak
2021. márc. 9. 16:01
7/7 Komplikato válasza:
4/6 A legtöbb számítógép perifériából több féle csomagolás létezik. Legyen az monitor, nyomtató, videókártya. Általában szoktak lenni jobban és kevésbé felszerelt olcsóbb variációk, néha több is, hogy választhasson a vevő. A gond az, hogy itthon általában sok termékből eleve csak a legolcsóbb változatot tartják a boltok. A baj ezzel az, hogy sokszor még sem adják olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!