Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS bekapcsolva hagytam a...

SOS bekapcsolva hagytam a laptopom?

Figyelt kérdés
Tegnap elutaztam otthonról, de bekapcsolva hagytam a laptopom. Van benne venti, de sajnos az leégett, tehát nem működik, csak egy laptop hűtő van alatta, de az is kérdéses, meddig bírja. Kérdésem, hogy ki tud gyulladni? Leghamarabb 1 hónap múlva megyek haza, töltőn van, úgyhogy le sem tud merülni.
2021. márc. 9. 15:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Elvileg ha nagyon felmelegszik a proci, akkor lekapcsolja magát.
2021. márc. 9. 15:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Szal itt nem az a kérdés, hogy bekapcsolva maradt, hanem hogy ki tud-e gyulladni, vagy tönkre megy-e? Volt ezelőtt egy gépem, az 2 napig volt bekapcsolva, és leégett a tápja.
2021. márc. 9. 15:36
 3/15 anonim ***** válasza:
Hacsak nem barmoltad el a beállításokat, ki fog kapcsolni idővel. De ha túlmelegszik, akkor is kikapcsol.
2021. márc. 9. 15:37
 4/15 A kérdező kommentje:

Sajnos kikapcsoltam azt, amit írsz, mert gyakran kikapcsolt. Valami olyat is kikapcsoltam, hogy safety shutdown after this time

2021. márc. 9. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:

Igen, kigyulladhat:

[link]

2021. márc. 9. 15:41
 6/15 KmsRys ***** válasza:

Kigyulladni csak tán nem fog, hacsak nem zárlatos/hibás az akkumulátorja. A processzor meg lelassítja/leállítja magát, ha túlmelegszik, szóval van benne védelem. Legalábbis, ha Intel, akkor biztosan.

"Volt ezelőtt egy gépem, az 2 napig volt bekapcsolva, és leégett a tápja"

Akkor az hibás táp volt. Nekem van, hogy 3 napig megy folyamatosan, és semmi baja sincs, pedig nem is valami márkás cucc.

2021. márc. 9. 15:45
 7/15 A kérdező kommentje:

Ezt nem is gondoltam volna... És pont nekem is hp laptopom van :/

Tehát akkor minden nap imátkozhatok, hogy ne gyulladjon ki.

Sajnos senki sem tud bemenni a házba, mert csak nekem van kulcsom hozzá. Hazamenni nem tudok, mert munka miatt kellett elutazni.

2021. márc. 9. 15:45
 8/15 A kérdező kommentje:

Az akksija rossz, csak 16%-ig töltődik valamiért.

2021. márc. 9. 15:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Reméljük, nem gyullad ki, de 2012 környékén sok laptopot visszahívtal, mert nem volt biztonságos az akkujuk. Külsőleg lehet, hogy semmi baja, de az már egy elég rossz pont, hogy csak X %-ig töltődik. És elég hozzá egy másoderc, hogy valami zárlat keletkezzen(lásd leégett ventilátor), és repül a laptop. Esetleg ha kertes házban laksz(mert házat írtál, nem lakást), hívd fel valamék szomszédod, hogy menjen át a kertedbe, és kapcsolja le az áramot.
2021. márc. 9. 16:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Jav.: Sok laptopot visszahívott a HP
2021. márc. 9. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!