Ha pár percig nem csinálok semmit a gépemmel, akkor magától újraindul. Miért?
Egy ideje azt csinálja a számítógépem, hogy bekapcsoláskor magától újraindul egy párszor, aztán akkor is, ha egy ideig ugyanaz az ablak van nyitva. (Ha nem csinálok semmit, akkor is, vagy ha olvasok vagy gépelek valamit - ez a legidegesítőbb)
Windows 2000 van rajta.
Mitől lehet ez?
Nem tudom, de tele van a gép az explorer lementett oldalaival ("Temporary Internet Files").
Megnéztem az eseménynaplót, és van benne egy csomó ilyen:
meg ilyenek is (a hiba):
Ezek az "Alkalmazás" naplóban vannak, a "Rendszer" valamiért nem jelenik meg... :-(
Viszont már kb. 1 éve vannak benne ilyenek, mostanában csak több van.
Egyrészt, a gépet karban kellene tartani (CCleaner vagy Ashampoo winoptimizer (Ccleaner nemtom, de Ashampoo registryt meg mindent kipucol nem beszélve az IE sütikről), vírusírtó, MBAM lefuttatása időnként).
Legegyszerűbb megoldás, ha újratelepíted. Ha utána müxik, akkor sok szemét volt a gépben, vagy bekaptál valami vírust, amit formázás letörölt. Ha utána sem, akkor hardveres gond lesz, lehet alaplap vagy hdd a problémás.
Egyébként win 2000 már semmi támogatást nem kap a microfoséktól, biztonsági rések tömkelege van rajta, ha tudod, cseréld le legalább xp-re, vagy ha elég jó a vasad, akkor 7-re.
Kösz a választ. A gépemen van AVG, és az egyik nap csináltam víruskeresést, de már órák óta a Temporary Internet Files-ban keresett, úgyhogy abbahagytam, hogy majd később. Az előbb elkezdtem kitörölni a Temporary Internet Files-t, de megint újraindult.
XP tuti nem lesz a gépemen, mert az apukám csinálja, és ő utálja az XP-t. Majd meglátjuk, mi lesz.
:) a tempet nyugodtan lehet törölni
csak a temp mapát ne töröld
de ha lehetek öszinte? sajnos 1 ujratelepités és formázás nélkülözhetetlen :(
:)
(EGYKÉRDÉS ... bekapcsolásnál a winyo nem gondolkodik ..teszem fel nem E kerreg kattog ? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!