Lenovo s10-2 3g-röl miket lehet tudni? Kiknek való?
Hello!
Az öregemnek pont ilyen T-s lenovoja van, remek kis gép, én kicserétem neki benne a ramot 2GB-ra(ez a max amit a lap tud kezelni), így még jobb. A beépített mobilinternet nagyonhasznos, ha nincs net a közelben. Melegedni pedig szerintem nem melegedik jobban, mint egy bármelyik már kisgép. Abszolút elviselhető! Ami a legjobb benne, pedig az akksija, több mint 6 órát kibír egy töltéssel! Szerintem remek választás, 1 hátránya, hogy a kijelzője elég kicsi, de meg lehet szokni. Remélem tudtam segíteni, minden jót!
Nem Notebook, hanem Netbook. Szóval a Notebook -al ellentétben optikai meghajtót (DVD író/olvasó) nem tartalmaz, további különbségek: integrált (alaplapra forrasztott) processzor, videokari, Wifi stb. Egyedül RAM -ot és vinyót cserélhetsz benne, és itt vége is van a fejleszthetőségnek. Szóval garancia idő végén, ha meghibásodik, a sok integrált sz@r miatt gyakorlatilag kuka, mert nem fogja megérni a javíttatása.
Ami a teljesítményüket illeti, ugyan jóval lemarad egy notebookhoz képes. De netezésre, irodai progik futtatására, esetleg filmnézésre elegendő lesz. A hordozhatóságban viszont nagy bajnok, mert kicsi és pehely könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!