Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lett kevesebb az FPS-em...

Hiper128 kérdése:

Miért lett kevesebb az FPS-em erősebb gépen?

Figyelt kérdés
Szóval fejlesztettem a gépem, még is kevesebb az fps-em. Köze lehet ennek ahhoz hogy más monitorom van? Kicsit gyengébb Hz-ban mint az előző,viszont nagyobb. GT710 GPU ról válltottam GT1030-ra. Új alaplap, meg más periféria (egér,bill) de ennek nem hinném hogy köze lenne hozzá.

2021. márc. 6. 14:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném főleg akkor megy le az fps mikor próbálok videót felvenni.
2021. márc. 6. 14:05
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Az a vga alkalmatlan játékra, pláne, ha rögzíteni is akarod... (csak azt is, minek?)
2021. márc. 6. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy driverfrissítést próbálj meg. Nézz körbe az Nvidia vezérlőpultba, energiagazdálkodási beállítások a gépházban. Nézz rá a feladatkezelőben, hátha valami alkalmazás húzza a géped. Rengeteg lehetőség van.. Egyébként a monitor felbontása változott az előzőhöz képest?
2021. márc. 6. 14:11
 4/10 KmsRys ***** válasza:
95%

"Hozzá tenném főleg akkor megy le az fps mikor próbálok videót felvenni."

Mert a videó felvevő program terheli a gépet. Esetleg használj alacsonyabb beállításokat videófelvételnél, például a bitrate-et vedd lejjebb.

2021. márc. 6. 14:13
 5/10 KmsRys ***** válasza:
79%
#2 arra nem gondoltál, hogy azért akarja felvenni, mert YouTube-ra akar gameplay videót készíteni? :)
2021. márc. 6. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Bőven telített Pistikékkel a youtube, nem kell mégegy, ráadásul 5 fps-el.
2021. márc. 6. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Új alaplapnál érdemes friss windowst telepíteni, remélem igy tettél. Obs-ben pedig be tudod állítani, hogy a videózás közben a cpu legyen terhelve, ne vga. Esetleg még a ramokat nézd meg, hogy megfelelő mhz-val mennek-e
2021. márc. 6. 18:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Régebben is vettem fel videókat, (nem nem Pistikés gameplay-ek, több napot igénybe vevő Sony vegas,After effects, cinema 4D editek) és akkor jobb qualityben tudtam felvenni és stabilabb fpsem volt.

Igen válltozott a felbontás most 1920x1080-ban mennek a dolgok.

2021. márc. 6. 20:22
 9/10 xKakashix ***** válasza:

a felbontás az elég sokat számít főleg ha előtte 720p-ben csináltad a dolgokat... ez nem egy fullhd-ra való kártya, persze lol-hoz meg ehhez hasonló gépigényű game-ekhez elég

ha visszaállítod a felbontást arra ami előtte volt, már is látni fogod a különbséget

2021. márc. 7. 09:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Na ez nagyon hasznos tanács volt, máris sokkal stabilabb minden, köszi :D
2021. márc. 8. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!