Milyen lifehackeket tudtok az informatikával, számítógépekkel, mobiltelefonokkal kapcsolatosan?
Gondolok itt olyan dolgokra, amelyek megkönnyítik a mindennapi életünket, jogi/technikai kiskapukat egyes termékeket, szolgáltatásokat illetően stb.
Pl.: Netflix megszerzése olcsóbban VPN segítségével, Google Image Search, csajozás AI segítségével, minden ilyesmi.
Olyasmire gondolsz, hogy pl. hogyan lehet legális temékkulcs nélkül is legálisan aktivált Windowsod? Esetleg hogyan tudod saját tulajdonba venni a TPM-et, ha nem ismered az ownerpasswordot? Vagy hogy a jelszó ismerete nélkül hogyan szerezheted meg a BIOS adminjogokat?
Mert erre megvannak a módszerek...még akkor is, ha a gyártó szerint lehetetlen...
3
Például igen, de akár sokkal laikusabb, hétköznapibb dolgokra is gondoltam. Ugye fent említettem a Google Image Search funkcióját, amiről sokáig én sem tudtam. Bármi, ami megkönnyítheti az emberek mindennapjait.
5
Haha :D CSGO jatekos voltam, ismerem az AHK-t. :P
Ilyenekre gondoltam, johetnek meg!
Jaja, recoil reduction, meg bunnyhop scriptek :D Egyeduli biztonsagos cheatek.
A yandexet ismerem, az az orosz google, nem? Amugy ez a google funkciojaval is megoldhato. Illetve van egy konkretan erre specializalodott weboldal, de a nevet nem tudom megmondani, mert regen hasznaltad. Bar ott csak azok kozott tud osszehasonlitast vegezni, akik feltoltottek az arckepuket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!