Megszüntettem az e-mail címemet, nyitottam újat Sajnos utána jutott eszembe,hogy oda voltak elmentve a verseim. Költözködèkor pedig elvesztek a papírok, amikre írva voltak. Nagyon szomorú vagyok emiatt. Lehet a régi címet valahogy visszaállitani ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 21:59
1/5 anonim válasza:
Nem lehet visszaállítani. De ami fontos, az több példányban is megvan, ez alap dolog. Azokat elő tudod szedni. Ha nem volt meg több példányban, nem volt fontos.
2/5 anonim válasza:
írj a szolgáltatónak hátha
1% esély max
3/5 anonim válasza:
mármint az email szolgáltatás üzemeltetőjének
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves első. Írtam, hogy több példányban megvolt. Ne tudd, hogy nekem mi volt fontos. Jó ? Ez egy olyan oldal, ahol kérdéseket lehet feltenni. Kár, hogy néhány ember nem a válaszadásra szorítkozik, a magánvéleményedet, dolgiam megítélését pedig hagyd meg magadnak, vagy közöld annak, aki erre kíváncsi.
2021. márc. 2. 22:46
5/5 anonim válasza:
A megszüntetés azonnali volt, vagy volt határidő amikorra megszűnik? Ha a határidő már lejárt, onnan már csak a magasabb állami, hivatali szervek érik el. Azt hiszem 5 éven át tárolni kötelesek a szolgáltatók. De nem hiszem, hogy magánembernek kiadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!