Nagyon-nagyon-nagyon béna vagyok az infóban, de szerintetek újra tudnám telepíteni a windowst a laptopomon? Hogyan kell?
Figyelt kérdés
Légyszi nézzétek el, hogy tényleg nagyon béna vagyok!
Igazából megőrült a gépem (nem enged semmit letölteni, vagy valamilyen beállítást megváltoztatni), és már egyszerűbb lenne újratelepíteni, mert az sem segített, hogy visszaállítottam gyári beállításra, és tényleg mindent megpróbáltam már.
Van egy olyan érzésem, hogy nem eredeti windows van rajta, mert csak megvettem a laptopot, és utána elvittem szerelőhöz, hogy tegyen rá, de amúgy fogalmam sincs, hogy eredeti-e. Lényeg a lényeg, hogy hogyan lehet újratelepíteni? Van valami rizikója, ami miatt inkább nem kéne?
2021. márc. 2. 21:03
2/2 A kérdező kommentje:
Huhh ooo kosziii 💗💗
2021. márc. 4. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!