Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan csatlakoztassak 2...

Hogyan csatlakoztassak 2 monitor 1 géphez?

Figyelt kérdés

2 monitort szeretnék használni, az egyik sima monitor VGA csatlakozással, a másik egy TV HDMI kábellel.

A probléma ott kezdődik, hogy habár a gépem felismeri a második monitort (a TVt) mégis, ha csak oda szeretném áttenni a képet "nincs jel"-et ír ki.

Először sikerült megoldanom a problémát (videókártya driver frissítéssel), de aztán a HDMI kábelt átdugtam set-to boxba (hogy tudjak tévézni) és mikor visszadugtam a gépbe, újra a "nincs jel" problémába futottam bele.

Tudnátok segíteni mi lehet ennek az oka, hogy először működött aztán hirtelen már nem?

(Elolvastam egy tucat külföldi oldalt és fórumot,de egy normális megoldást nem találtam azért kérdezem itt, hátha tudtok segíteni.)

2021. márc. 1. 13:45
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Próbálj meg megjelenítési módot váltani. Talán csak nem csinálja automatikusan, mikor másik megjelenítőt csatlakoztatsz.

Nyomogasd a [Microsoft embléma] + P billentyűzet kombinációt. És állítsd be manuálisan a kívánt módot.

2021. márc. 1. 14:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam, az se segített, ha átváltok nem jön be a kép a TVn, de érdekes hogy screenelni meg tudok abban a módban.
2021. márc. 1. 15:36
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
A videokártáyba van bedugva minkét megjelenítő? Vagyis nem az egyik az integráltba, a másik meg a diszkrét videokártyába.
2021. márc. 1. 15:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, mind a kettő a videókártyába van, a másikban egyáltalán nem is érzékeli.
2021. márc. 1. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:

intel integrált videokártyáról van szó?

nálam alaplap bios-ban be kellett kapcsolni valahol. asszem multi monitor vagy ilyesmi.

2021. márc. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!