Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Google fiók létrehozás?

Google fiók létrehozás?

Figyelt kérdés
Hogyan tudok úgy létrehozni Google fiókot, hogy ne kérje a telefonszámomat? Esetleg ilyen böngészők, oldalak?

2021. febr. 27. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Én pár napja hoztam létre egyet nem adtam meg a telefonszámomat. Nem akartam, hogy telefon számom megjelenjen ott, mert az lett volna pont a lényege, hogy semmi kötődése ne legyen semmimhez. Csak az egyetemi dolgokhoz akartam volna haszánli, pl a youtube videócsatornákra azzal feliratkozni, használni a tárhelyet az egyetemi dolgokra... Tehát minden olyan amit az egyetemhez használnék az arról ment volna, hogy ne az én fiókomról menjen. Feltöltöttem 1 fájlt a google drivera, majd kérte a telefonszámom, amíg nem adom meg addig zárolták az egész fiókot. Szóval így is úgy is kérik, nem nyugszanak bele, hogy ne tudjanak rólad mindent.

2021. febr. 27. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

#1: szerinted mit kezdenek a telefonszámoddal? Jelenleg ez az elsődleges biztonsági összetevő a fiókok védelménél, mivel csak az veheti át a teljes irányítást a fiók felett, akinek a készülékére kimegy vagy a hitelesítő kód, vagy a jóváhagyási kérelem. Mert hogy felhívni nem fognak, sem olyan tartalmú SMS-t küldeni, ami nem a biztonságra vonatkozik. Nem is érné meg, hiszen ezekért nekik fizetni kell. A megadott számod nem nyilvános sehol, azt mások sem érik el, és meg sem kapják.

Ne legyetek már paranoidok.

2021. febr. 27. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem nagyon adod meg sehol a telefonszámod, csak olyan oldalakon, ahol ténylegesen van értelme regisztrálni, de meg kell adni telefonszámot, majd elfogadni a szerződést, hogy ki adhatják harmadik feleknek az adataimat kereskedelmi céllal....

Nem igazán paranoid képzelgés az, hogy pl amit a másik email fiókommal keresek, az megjelenik a másik email címen is, mint "érdeklődési kör". Vagy keresek valamit a gépen egy másik email címről, majd telefonon facebookon pont olyan hírdetéseket dob be.

Nem képzelgek. Csak szerettem volna egy olyan fiókot ami semmimhez nem kötődik, mert így is unom már azt, hogy annyit keresgetek a másik email fiókomon, hogy csak ilyen képzéses dolgok vannak már hírdetésekben is, mer "ez az érdeklődési köröm". Ezt nem tudom beképzelni, szóval az ilyen leszólásokat, hogy "mit kezdenek vele" szerintem hagyjuk. Semmin, sehol nem örzök titkokat, nem attól félek, hogy majd a kormány lehallgat vagy valami. Hanem az ilyen kellemetlenségeket kerültem volna el. Ha már minden áron látnom kell a hírdetéseket azok a valós érdeklődési köreimhez kapcsolódjanak már. Ne ahhoz, hogy most milyen könyvek vannak akcióba, vagy egy nap 50-100 programozós hírdetés, különböző képzések, stb.

Annyi hogy más fiókot használok a privát dolgaimhoz, megint másat az iskolaihoz, más más eszközökön. Csak a telefonszám közös. Mégis látom a másik fiókomon a másik eszközömön is a célzott hírdetéseket.

2021. febr. 27. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!