Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Létezik ilyen fülhallgató?

Létezik ilyen fülhallgató?

Figyelt kérdés
Vezeték nélküli fülhallgatót szeretnék venni, de a gépem nem bluetoothos. Létezik olyan vezeték nélküli fülhallgató ami nem bluetooth alapú? Régebben volt olyan egerem ami vezeték nélküli volt de nem bluetoothos hanem egy kis pendrive kinézetű valamit kellett bedugni a gépbe és működött. Létezik ilyen fülhallgatóban is esetleg? Ha igen hol találhatok ilyet?
2021. febr. 24. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, de van pendrive méretű bluetooth adapter, amit bedugsz a gépbe és bluetoothal rá tudsz csatlakozni a fülesre.
2021. febr. 24. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
És van olyan vezetéknélküli fülhallgató amit lehet windows géphez is és ios telefonhoz is csatlakoztatni?
2021. febr. 24. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden bluetoothos fülhallgató ilyen.
2021. febr. 24. 23:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen én is így tudtam. De sok helyen láttam kiírva, hogy Androiddal és IOSel kompatibilis. Itt nem értettem, hogy ez miért van külön kiírva.
2021. febr. 24. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy az egységsugarú user is tudja.
2021. febr. 24. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!