Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptop hűtőt vegyek?

Milyen laptop hűtőt vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Huawei Matebook 13-hoz szeretnék egy laptop hűtőt. A lehető legerősebbet (ár-érték arányt is figyelembe véve). Szeretnék vele néha, egyszer-egyszer gamelni és nem akarom nyúzni nagyon, hisz tudom, hogy nem teljesen erre lett kitalálva, tehát a hűtését szeretném segíteni, NEM ZAVAR HA ZAJOS.

Hálás lennék, ha tudnátok linket küldeni, esetleg tapasztalatokat.

Köszi a válaszokat előre is! :)

2021. febr. 24. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Gamelni nem nagyon fogsz vele, mert egy integrált Intel HD grafikával rendelkezik, az nagyjából a Minecraftra meg hasonlókra elég, ehhez a gyári hűtésnek meg kell felelnie..

Ilyen laptophűtőknek nincs sok értelme, mert a legjobban hűtendő alkatrésszel (processzor) nem nagyon tud mit csinálni.

2021. febr. 24. 12:40
 2/5 A kérdező kommentje:
1# És azt te honnan tudod, hogy nekem nem az MX250-essel szerelt gépem van?
2021. febr. 24. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Benéztem, azt hittem, csak Intel HD-val szerelik.

De attól még igaz, amit írtam, teljesen felesleges a laptophűtő.

2021. febr. 24. 13:56
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es nem probaltad?

mennyire melegszik?

nezted valamivel?

GPU-Z pl. vagy Afterburner

hogy proci es vga hogy melegszik es van e teljsitmenynzuhanas

mert olyannarkategoriaju gep hogy birnia kell sajat hutesenek, mi ertelme lenne kiadnod 10ezret modnjuk? Par fok miatt mikor teljesitmenyen meg nem valtoztatna

illeve minimalisan ha most van teljesitmeny visszafolytas melegedes miatt akkor hutovel is lesz csak minimalisan ritkabban... pl. Ha 10mp kent leesik 40fps rol 30 fps re akkor miert lesz jo ha 15-20mp kent esik le igy?

2021. febr. 27. 12:31
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

2 ventis eleg jo hutese van

ezen nem nagyon tudsz segiteni mar, de te tudod...

en elegnek tartom ha sima feluleten hasznalod netan ha tudod kicsit megemeleve ha tul alacsonyak labai

a kifujoinal pedig semmi ne legyen kozeleben

ha megoldahato hasznosabb lenne valami elszivo oda inkabb

bizonyos laptopokhoz direkt van ilyen elszivo "huto" is

ehhez nem biztos, mivel azok oldalra valok...

2021. febr. 27. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!