Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lenne egy olyan problémám,...

Lenne egy olyan problémám, hogy ellopták a steamom. hol tudok írni a supportnak?

Figyelt kérdés

Mág a múlthét péntenek játszottam cs:go-val, amikor azt vetem észre, hogy eltült 2 skinem, uáttan nem engedett belépni az invventoryba, és ki is dobott. a "tolvaj" meg változtatta egyből a fiókhoz tartozó jelszót és email címet is, valamint a jelszót. Na és a gond az, hogy a steam supportnak, csak úgy enged írni ha be vagyok jelentkezve. A barátom írt nekik, de még nem válszoltak.Szerintetek mennyi idő náluk egy átlag válasz idő? illetve mit tudnék még temmi? Ha vissza is kapom a fiókom szerintetek a skineket is visszakapom?

a válaszokat előre is köszönöm

2021. febr. 24. 07:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem állítják helyre az ellopott tárgyakat.

Helyreállítás:

[link]

Itt nem kér bejelentkezést:

[link]

2021. febr. 24. 07:55
 2/7 A kérdező kommentje:
de a help-nél csak leírja konkrétan hogy hogyan előzhetem meg az ilyen, den nem írja le hol írjak nekik
2021. febr. 24. 07:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Másik link, lap alja:

"Fiókom visszaszerzése

Miután megbizonyosodtál róla, hogy az általad használt számítógép és az e-mail-fiókod is biztonságos, a jelszavad megváltoztatásával visszaszerezheted a Steam fiókodat.

Jelszavam megváltoztatása "

2021. febr. 24. 08:25
 4/7 A kérdező kommentje:
de nem tudom megváltoztatni, mert megváltoztatta az emailt, jelszót és telefoszámot is ami a fiókhoz tartozott, hiába be volt kapcsolva a steam guard
2021. febr. 24. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:
És mégis hogyan fértek hozzá? Megadtad valakinek? Tutira valami ilyesmi van benne, mert csak úgy kispista fiókjára nem szállnak rá! Valakit felhúztál online játékban?
2021. febr. 24. 09:01
 6/7 A kérdező kommentje:
nem, nem adtam meg senkinek
2021. febr. 24. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
Csak belépkedtél minden szar scamm oldalra. Egyértelműen le van írva, mit kell csinálnod, hogy visszakapd. Ha ezek után se sikerül, akkor sajnálom, de meg is érdemled.
2021. febr. 24. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!