Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehetséges? (Részletek...

Mitől lehetséges? (Részletek lent!)

Figyelt kérdés
Üdv. Ez a problémám már volt egyszer januárban de magától megjavult. Kék halál, böngésző lap és böngésző összeomlás, játékból véletlenszerű kidobálás és játék összeomlás. Most újra előjött viszont mielőtt ez előjött akart egy rendszer (Windows 10 Home 64 bit) frissítést felrakni de frissítés közben újra indítottam gépet. Esetleg az miatt lehetséges, hogy elő jön ilyesmi probléma?

2021. febr. 22. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
A hibakódok sokat segítenének, Bluescreenview meg tudja mutatni őket.
2021. febr. 22. 10:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csak 1 screen jött be hibakód: Kernel Security Check Failuer. Januárba mikor volt ez a probléma akkor nem látta bios a pendrive de most még látja a bios viszont most használom gépet és nem adja be mikor bekapcsoltam akkor azonnal kidobált. És a hibakód is ugyan az mint amit januárban dobált. Ha legközelebb előjön egy összomlás vagy kék képernyő akkor megpróbálok egy újra telepítést. Mondjuk lehet most kellene amíg látja a bios. Megcsináljam inkább most az újra telepítést?
2021. febr. 22. 10:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Kéne az összeomlást okozó fájl, azt is mutatja a bluescreenview
2021. febr. 22. 10:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Játékoknál fatal error van nem indulnak el tegnap pedig még semmi bajuk nemvolt.
2021. febr. 22. 10:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Leszedem a BlueScreenViewert.
2021. febr. 22. 10:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet használni ezt a programot mit kell néznem és a többi?
2021. febr. 22. 10:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Tök váratlan helyzetben jön elő valamiféle probléma előbb egyik játéknál fatal error elindítottam másik játékot az elindult aztán azt a játékot ahol a fatal error volt elindítottam és ment.
2021. febr. 22. 10:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Most olyan történt,hogy újra raktam és telepítés végére ért és indukt volna újra majdnem végére ért a csík és kék halál kernel security megint. Egyenlőre elinduk windows most rakja a szolgáltatások stb.
2021. febr. 22. 10:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Megnyitod, és kilistázza a halálokat, ha az egyikre rákattintasz, megmutatja, hogy a kékhalálkor milyen driverek voltak betöltve és azok közül melyik okozta az összeomlást
2021. febr. 22. 14:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Talált pár kékhalál és mindegyik kékhalálnál ugyan azt a fájlt írja.

CAUSED BY DRIVER oszlop alatt (ntoskrnl.exe) ez a fájl van. Mit tudok vele kezdeni?

2021. febr. 22. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!