Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit jelent ha az SSL tanúsítvá...

Mit jelent ha az SSL tanúsítvány tulajodonosa és kiállítója is ugyanaz?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nemrégiben kezdtem beleásni magam a weboldalak sajátosságaiba.

Van egy vállalkozásom és nemrégiben nézelődtem a 2 legnagyobb konkurens oldalon. Azt vettem észre hogy meglepő módon mind a kettőnél az SSL tanúsítvány kiállítója és tulaja is megegyezik , sőt egy és ugyanaz mind a kettőnek. Ez mit jelenthet? Lehet hogy ugyanaz a cég futtatja mindkettőt?

Ugyanazok az infók jelentek meg : tulaj : sni.cloudflaressl.com

Kiállító : cloudflare inc ecc ca 3 Hozzátenném a nézett weboldalak nem ssl szolgáltatók! ezért nem értettem

Ahogy tudom a kiállító aki biztosítja a tanusítványt(akinek a szerverén van) a tulaj pedig ugye a vállalkozásé aki megvette azt.

Nézegettem más (kisebb) ellenfél oldalakat is , de náluk mint mindenhol máshol a szokványos módot láttam ( pl ha csak ezt nézzük, tulaj: gyakorikérdések.hu kiállító R3)

#weboldal #webfejlesztés #protokoll #webbiztonság #ssl tanusítvány #Secure Socket Layer
2021. febr. 21. 02:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Bárki 5 perc alatt csinál ssl certet.

[link]

2021. febr. 21. 08:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Let's Encrypt 0Ft-ba kerül
2021. márc. 23. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!