Ez hogyan lehetséges?Pár napja készítettem egy képernyőfelvételt egy youtube videóról,és azt vettem észre hogy azóta nem nőtt a nézettsége,hanem csökkent! :-)
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 20:17
1/5 anonim válasza:
Micsoda? Attol meg, hogy en valami nezett yt-er videojat levideozom, es nem csinalok vele semmit, nem valtozik a nezettseg.
2/5 anonim válasza:
#1: nem azt mondta, hogy attól csökkent, hanem hogy egyáltalán csökkent...
Kérdező: ez a gyorsítótárazás miatt van, nagyon cpu-ram... -igényes dolog összeszámolni a nézettséget minden egyes alkalommal, ezért a nézési ráta alapján csak odatippel egy számot. Időnként azonban lefrissíti a valós értékre, és ha azóta kevesebb ember nézte meg adott idő alatt, akkor elvileg lehetséges, hogy visszafelé esett a megtekintések száma.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 Ilyet még nem láttam:-) Olyat láttam már,hogy megnéztem egy videót többször is,és nem változott a nézettségszám.Napokkal,hetekkel később sem.Az miért van?
2021. febr. 20. 22:39
4/5 A kérdező kommentje:
#1 Sajnos nem értem,hogy mit írsz.Remélem te azért igen.De ha nem, akkor meg azt sem értem,hogy mi késztet arra hogy írj?
2021. febr. 20. 22:43
5/5 anonim válasza:
Én gyűjtök zenéket, listákra teszem őket.
Egy feliratkozóm van, mivel örülök, hogy nő a nézettség képeket csinálok az adatokról és nálam is előfordult, hogy egyik nap 430 volt másnap pedig már csak 400... Én sem értem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!