Lenovo laptopokról mi a véleményetek?
Figyelj! Itt alapvetően az a kulcs, hogy mennyit szánsz rá. Nekem is van Lenovo notebook ami egy Y szériás Gamer Notebook. Én ezt a notebookot szinte szerverként használom, mert soha de soha nincs szinte kikapcsolva. Volt olyan, hogy egyhuzamban ment 90 napot és semmi problémája nem volt. Rendszeresen karban tartom így nincs melegedési problémája sem. De nem is egy 100 ezer forintos kategória volt. (Igaz 4 éve lassan, hogy vettem mivel jelenleg 100 ezer forint körül még a használt notebook is csak alig alig elérhető.)
Ezzel arra akartam kitérni, hogy minden notebook gyártónak vannak nagyon jó és akadnak igazán rossz szériái szinte. Lenovo esetén az Ideapad 100 és társai. Pár éve volt nagyon elterjedt és hát igazi hulladékok. Rengeteg zsanértöröttel és egyéb ilyen olyan hibákkal találkoztam ennél a szériánál. Persze itt szóbajön az ár/érték arány, de ezek a gépek olyan szinten silány minőségűek, hogy kár volt legyártani. De egyébként az Asusnál is volt ilyen széria.
Szóval, ha ráfordítasz egy kellő összeget ami jelenleg nem lesz kevés akkor a Lenovo notebook amit veszel lehet nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!