Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek be lehet ilyet...

Szerintetek be lehet ilyet állítani facebookon?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, akinek ha megnézem az adatlapját,(nekem nem az ismerősöm), akkor nem látom h a fiúm az ismerőse lenne,pedig tuti az,mert beszélgetnek is messengeren.

A lánnyal nekem is sok közös ismerősöm van.

Egyéb ismerősöknél, vagy olyanoknál akiket nem jelöltem be,de vannak közös ismerőseink, viszont látom a fiúmat a közös ismerősök listáján.

Elképzelhető h van ilyen beállítás,hogy letiltotta h ne lássam a lány az ismerőse lenne?

2021. febr. 18. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez úgy működik, hogy bizonyos embereknél teljesen le van tiltva, hogy kik az ismerősei. Ergo nem láthatod se te, se aki az ismerőse. Ettől függetlenül is lehet messengeren bárkivel beszélgetni.
2021. febr. 18. 13:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen,csak az a fura,hogy a lány összes többi ismerősét is látom,akik nekem nem az ismerőseim. Köszi azért a választ!
2021. febr. 18. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell ismerősnek lenni ahjoz, hogy beszéljenek.
2021. febr. 21. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!