Hogyan tudom visszanyerni a videóimat?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy 2 db videót akartam egyik leptopról a másikra áttenni, ezért kivágás beillesztéssel elindítottam az áthelyezést, csakhogy másolás közben kicsit megmozdítottam a pendriveot és megszakadt a másolás. Kicsit megmozdítottam megint akkor újra csatlakozott. Az egyik videó áthelyeződött a másik csak úgy hogy nem lehetett rendesen lejátszani, de viszont az ededeti helyén is megmaradt. Akkor azt az egyet megint áthelyetzem felülírással. Minden szép és jó, mindkét videó megnyitható és lejátszható. Lecsatlakoztattam ahogy kell, bedugom a másik gépbe és azt írja formázni kell a pendriveot. Vissza a másik géphez ott is ezt írja. Próbáltam data recoveryket a pendriveon de nem jó. Azon a gépen amin eredetileg voltak a videók azn esetleg nem lehetne elő kaparni valahogy? Nem tudom pontosan kivágás-beillesztésnél mi történi de esetleg nincsott valahol a gépen?2021. febr. 17. 15:32
1/1 anonim válasza:
Ha nem használtad azóta az eredeti adattárolót, van rá esély. Ha viszont lett rá írva, a hibátlan helyreállítás esélye szinte nulla. A pendriveot kell elvinned adatmentésre, az a biztos mód, ha mindenképp szükség van a videókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!