Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudhatom meg, hogy...

Hogyan tudhatom meg, hogy valaki bejutott-e az icloudomba + a macbookomba?

Figyelt kérdés

Lakótársaim vannak és van pár fura dolog amit lehet csak be beszélem magamnak, nem tudom. Utána lehet valahogy ezeknek járni? Lehet valahogy biztosítani, hogy biztos ne jusson be ezekbe senki más?

Sajnos nem tudom 100%osan biztonságban tudni a dolgaimat ameddig fél év múlva el nem költözöm.

2021. febr. 13. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:

A kétlépéses hitelesítés legyen bekapcsolva!

[link]

[link]

[link]

mindig zárd le a mac-et

[link]

[link]

macera hogy állandóan be kell írni a kódot, de hát ez van.

Nekem a cégnél volt ilyen. Ha a nyomtatóig mentem 3-4 méterre a gépemtől, már akkor is zártam, mert ha csak 1 percre magára hagytam a gépet, már valaki turkált benne. Nem tom mi megy az ilyeneknek a fejében... énnekem fel sem merül a gondolat, hogy megnézzem mi van másnak a gépén.

2021. febr. 13. 13:25
 2/2 anonim ***** válasza:

azt meg lehet nézni hogy az Apple-iddbe milyen eszközök vannak bejelentkezve:

[link]

de hogy a gépedbe mikor nézett bele valaki úgy, hogy nem volt lezárva azt szerintem nem lehet megnézni - talán valami terminal parancs létezik rá.....

2021. febr. 13. 13:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!