Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy xbox-one...

Miért van az hogy xbox-one kikapcsolom a capture-t és mindig kiírja bal allul hogy clippet rögzít? Mindig ki is írja hogy töröljem őket mert 90% a tárhelyem, de nincsenek a menüben?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy xbox-one kikapcsolom a capture-t és mindig kiírja bal allul hogy clippet rögzít? Mindig ki is írja hogy töröljem őket mert 90% a tárhelyem, de nincsenek a menüben? Hogy tudnám ezt végleg kikapcsolni?

#Xbox #videó #xbox capture #xbox captures
2021. febr. 12. 17:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Régebben divat volt, manapság nem tudom mennyire, hogy a fejlesztők maguk is beállíthatták, hogy a játék automatikusan vegyen fel videókat bizonyos helyzetekben. Ez egy külön opció, sajnos fejből nem tudom megmondani hol, de aq beállításoknál kapcsolható ki. Emlékszem korai Xbox játékoknál még nevetségesen volt beállítva, egy csomó játékban minden kettő vagy nagyobb killnél felvett valamit multiban meg ilyenek. Én valamikor akkor kapcsoltam ki. A tárhelynél szinte biztosan az online tárhelyedre gondol, mert ezeket a klippeket alapból feltölti a rendszer, hogy megoszthasd őket. Az online tárhelyed viszont véges. Van a felvétel feltöltés menüpont (felfelé nyíl kijön egy dobozszerűségből) és ott ha rányomsz arra, hogy az összes felvételt látni akarod akkor ott tudod törölgetni őket ha jól emlékszem. Mondjuk jó ideje nem foglalkoztam vele, de emlékszem, hogy régen nagyon egyszerű volt törölni aztán átrendeztek valamit és azóta ha belenézel egy videóba akkor mindig a lista elejére ugrik. Lehet azóta jobb lett.
2021. febr. 15. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!