Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van e mód arra hogy saját...

N.ella kérdése:

Van e mód arra hogy saját képből ilyet vagy ehhez hasonlót szerkesszek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. febr. 8. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2021. febr. 8. 19:28
 2/4 tabaki ***** válasza:

Anélkül, hogy alaposan odatennéd magad, nyilván nincs. Az első link képeiről nem tudom megállapítani, hogy milyen mértékben vannak megtámogatva valami okos algoritmussal, de én elhiszem az alkotónak, hogy komoly manuális munka is van benne. Mellesleg láthatólag nemcsak a programját ismeri magas szinten, hanem a gazdik lelkivilágát is. A másodikon lévőkről feltételezem, hogy az eredetijük valóban vízfestmény. Mindennek megfelelően azt gondolom, hogy éppen ilyeneket nem tudsz létrehozni. Alkalmas programok mindenesetre akadnak, csak éppen nem készen tartalmazzák a megoldást, hanem a te szakértelmeden, kézügyességeden és kreativitásodon múlik, hogy mit hozol ki belőlük. Elég jópofa dolgokat lehet felépíteni például a Gimp-FotoSketcher-MyPaint kombóval. Sebtében meg is próbáltam készíteni egy képet – nem tudom, mennyire lett meggyőző, különösen a sugaras csicsák sikeredtek bántóan bénára (ezt a valóságban a festék fújkálásával érik el, én meg egérrel szerencsétlenkedtem):

[link]

Ha igazán hasonlónak nem is titulálnám, érdekes képeket lehet létrehozni pusztán Gimppel is:

[link]

De hadd hangsúlyozzam újra, a képszerkesztők csak eszközöket adnak. Meg kell ismerned őket, hogy ötleteid támadjanak ezek szokatlanabb felhasználására. Az említett programokat itt töltheted le, sok sikert az alkalmazásukban:

[link]

[link]

[link]

Ezek közül a Gimp egy általános képszerkesztő, a FotoSketcherel különféle rajzi- és festői eszközök stílusára alakíthatod a képet, a MyPaintben pedig a valóságosakra emlékeztető hatású eszközökkel rajzolhatsz. Mindhárom ingyenes, és magyarul is tudnak.

2021. febr. 9. 02:30
 3/4 tabaki ***** válasza:
+ FotoSketcherRel
2021. febr. 9. 02:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves tabaki! Nagyon szépen köszönöm a tartalmas válaszodat, mindenképp megpróbálom. Hátha a mostanitól jobbat sikerül összehoznom.☺️
2021. febr. 9. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!