Megériváltani Samsung Galaxy A7(2018)-ről egy Iphone 8 plusra?
Szerintem pedig megérheti, ha akárcsak 2 évre tervezel vele (többre nem is igazán lenne érdemes). Kezdjük ott, hogy az iOS még mindig stabilabb rendszer, mint az android (függetlenül az apróbb hibáitól, nem tudom mostanság küszködik-e ilyenekkel), az applikációk optimalizáltabban vannak rá megírva és úgy általánosságban gördülékenyebb vele az élet. Nyílván komprumisszumokkal jár a használata, pl. nem lehet csak úgy hipp-hopp saját zenéket/videókat/képeket feltenni rá szg.-ről.
Ha jó áron tudsz hozzájutni én megfontolnám a váltást.
Egy 1 évvel régebbi készülékre, AMOLED -ről egy kicsit kisebb IPS -re, egy 8 magos CPU -ról 6 -magosra, 4GB RAM -ról 3 GB -ra, 24 Mpx kamerát 7 Mpx -re... ha szerinte digen, mert iPhone akkor igen.
Egy előnye, hogy még 1~2 évig kap frissítést, Samu 2 év után általában elengedi az eszközei kezét.
Én inkább Xiaomi -t javasolnék, olyanok vannak belőle mostanság ami simán alázza az iPhone -t de még a Samsung -ot is, és megfizethetőbb áron adják.
A szoftveres támogatási ideje pedig hosszabb mint az Apple -nek.
Még mindig kaptam 5 éves készülékre biztonsági frissítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!