Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom beállítani, hogy a...

Hogy tudom beállítani, hogy a képek dátum szerinti mappákba legyenek importálva?

Figyelt kérdés

Windows10-et használok, azon belül a beépített "Fényképek" alkalmazást. Korábban ha külső eszközről (pl telefon, vagy akár SD-kártya) importáltam be a képeket, automatikusan dátum szerinti mappákba rendezte őket havi bontásban.

Az utóbbi időben viszont valahogy elfelejtette ezt a funkciót és az összes képet ömlesztve rakja a "Képek" mappába.

Hogy lehet beállítani, hogy ismét minden hónapban csináljon egy mappát és abba rakja az adott év adott hónapjában lévő képeket? Összevissza kerestem, de nem találok ilyen beállítást.

Manuálisan persze meg tudom csinálni hogy minden hónapban készítek egy mappát és havonta megadom neki, hogy oda tegye a képeket. De sokkal kényelmesebb volt, mikor ezt magától tudta.

Van erre megoldás?

Köszönöm.

2021. febr. 7. 11:10
 1/1 A kérdező kommentje:
Ilyen nehéz kérdést tettem fel?! :O
2021. febr. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!