A Dirt Rally 2.0 az mennyire árkád a RBR NGP 6-hoz képest? Érdemes megvenni, vagy maradjak az utóbbinál?
Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 16:29
1/7 anonim válasza:
Az utóbbiról nem is nagyon hallottam még. A Dirt Rally 2.0 egy klasszisokkal komolyabb játék szerintem.
3/7 anonim válasza:
Richard Burns Rally közelében sincs....ezt csak az tudja nyilván aki játszott vele! Sajnos olyan játék a mai napig nem készült és nincs is rá esély, hogy mostanában fog. Árkádnak nem mondanám egyébként egyik nagy játékot sem (Dirt Rally 2.0 és WRC9), de a RBR féle szimulációhoz nem ér fel...nem is akar felérni a RBR egy egyedülálló csoda, nem véletlen van mai napig moddolva. Akik a fent említett játékokkal játszanak, valószínű vezetni sem tudnák a RBR autóit.
4/7 anonim válasza:
Én még a Dirt Rallyval se tusok játszani rendesen.:) Nekem az kell, hogy minél árkádosabb legyen, hogy szinte magától menjen az autó. Úgy kb. a Need For Speed realizmusa bőven elég nekem.:))
5/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert elvileg a Dirt Rally szériák azok szimulátorok akarnak lenni, viszont sok RBRR-ezés után kipróbáltam a Dirt Rally 1-et.. direkt ellenőriztem, hogy minden assist biztosan ki legyen kapcsolva.. és úgy éreztem, mintha az autó magától kiegyenesítené magát, mikor ellenkormányzást visszakorrigálok.. sehogy nem tudtam ezt a plusz segítséget kikapcsolni és ha 2.0-a is ilyen könnyű árkád feeling, akkor nem venném meg.
2021. febr. 6. 20:47
6/7 anonim válasza:
3-a vagyok
Csak azt tudnám mondani erre, hogy nézz róla videót....hogy mozog a kocsi stb, az első résztől nehezebb, de a RBR szintjét nem éri el egyáltalán még így sem, hiába nehezebb jóval, például az autó csúszás is gyakorlatilag szinte semmi egy RBR-hoz képest. Viszont nyugodtan nézd meg a DR2.0-át és a WRC9-et is, hátha megtetszik, de RBR élményt ne várj.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2021. febr. 6. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!