Miért nem tudok, egy teljesen új számítógépről, új facebook-fiókot készíteni, ha volt már évekkel ezelőtt egy másik?
Nem az lenne a logikus, hogy új IP-címről lehessen készíteni egy másikat?
Az előző FB-fiókhoz tartozó e-mail-fiókot már legalább 10 éve töröltem, a naponta 20-30 SPAM miatt. Az elfelejtett FB-jelszót, ezért nem tudom megváltoztatni, mert nincs hova küldeni.
"naponta 20-30 SPAM miatt" höjj de jó lenne ha csak annyit kapnék.....
mi a hibajelenség? ír valamit, hogy miért nem engedi a fb fiókot regisztrálni?
Most tényleg ez az érdekes, hogy 20-30 SPAM jött csak?
De ez 10 évvel ezelőtt volt! ...és meguntam törölgetni naponta a sok xar SPAM-et.
Mivel elromlott a laptopom 1 évvel ezelőtt, pont a pandémia kezdetekor, így nem akartam elmenni egy nagy üzletbe vásárolni másikat. Egy ismerősöm laptopján készítettem egy másik FB-fiókot, (igaz, azon a gépen már az ismerősöm által egy regisztrált FB vol). Az FB oda "irányított" és beléptem az "idegen" fiókba, amihez úgymond semmi közöm.
Most vettem egy laptopot és az ott készített e-mail és jelszó alapján szerettem volna belépni az új gépen. De állandóan a jelszó emlékeztetőig jutok csak.
A válaszod alapján készítek egy új FB fiókot.
ja értem már... az alapvető hiányosságokat arroganciával pótolod. :D
"Most tényleg ez az érdekes, hogy 20-30 SPAM jött csak?"
az az érdekes, hogy ez kezelhető mennyiség, mégis megszüntetted miatta a fiókot.
A fb fiók nem számítógép függő!
Akármelyik gépen hozhatsz létre egy újat. Sőt egy számítógépen akármelyik fb fiók használható!
új fb fiók létrehozásához nincs más dolgot mint az alábbi cikkben leírtakat követni:
Igy van, viszont felhasznalo fuggo. Ezert ha masik felhasznalonak is van rajta FB fiokja, abbol eloszor ki kell jelentkezni es igy ujat regizni.
Aztan reszben bongeszo fuggo is, mert ha valaki mar regizett a gepen mondjuk Chrome alatt es azon hasznalja, a te uj regizesedhez ki kell jelentkeznie vagy masik bongeszon kell regisztralnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!