Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Alkalmazások legutóbb otthagyo...

Nemtudszrolamsemmit kérdése:

Alkalmazások legutóbb otthagyott képének megjelenítése a tálcán. Hogyan kapcsolom be? (Win10)

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom hogyan kéne ezt leírni ezért csak képet küldök:

Így kéne kinéznie ha ráviszem az egeret:

[link]

Nekem pedig így mutatja:

[link]

Ez nem rég változott meg. Megnyomhattam esetleg véletlenül egy billentyűkombinációt vagy valami hasonlót, mert a beállításokban semmit nem változtattam. Ha valaki tud segíteni azt értékelném.

2021. febr. 5. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:

1. nyomd meg a Windows + S billentyűt (kereső)

2. írd be: fájlkezelő beállításai > kattints rá

3. válaszd a Nézet fület

4. keresd meg a "Mindig ikonok jelenjenek meg (miniatűrök soha)" sort és vedd ki a pipát előle > Alkalmaz > OK

2021. febr. 5. 11:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Megnéztem de nem volt bekapcsolva. Most bekapcsoltam majd vissza de szintén nem változott.. Ami még fontos lehet, hogy csak akkor nem jeleníti meg az ablakot, hogyha többször is meg van nyitva az alkalmazás.(ha egyszer akkor lehet látni)
2021. febr. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!