Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Multimédia fejlesztői szakmáva...

Multimédia fejlesztői szakmával - ECDL papír kiváltása, hol?

Figyelt kérdés
Tudja valaki, hogy ECDL papírt honnan lehet igényelni? régebben mondta 1ik haverom, hogy 10ezer körül igényelhető multis OKJ vizsgával, csak nem tom, hogy hol lehet igényelni... Esetleg ha valaki tudja, megírhatná, előre is köszönöm..
2010. aug. 16. 13:06
 1/2 P.O.C. ***** válasza:

Igényelni nem tudom, hol lehet, mert anno nekem az iskola intézte. De szerintem nem verd magad fölösleges költségekbe, mert idehaza semmit sem fogsz vele érni (nem mintha az OKJ-s Informatikai végzettségekkel igen). Esetleg akkor érsz vele valamit, ha külföldre mész dolgozni.

Amúgy meg itt biztosan megtalálod a kérésedre a választ (ha máshogy nem felhívod őket): [link]

2010. aug. 16. 14:06
 2/2 A kérdező kommentje:
+ pontot fősulin ha jól tom, csak ezért
2010. aug. 16. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!