Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Google, olyan eszközök is...

Google, olyan eszközök is vannak a fiókomhoz kapcsolva, amiket a büdös életbe nem láttam??

Figyelt kérdés
Épp gépről akartam egy alkalamzást küldeni a telefonomra, mikor megláttam, hogy hát az én egyetlen telefonom mellett még van egy S8+ meg egy OnePlus A5000 is a listában de nekem ilyen telefonjaim SOHA nem voltak. Megváltoztattam a jelszót már többször is, legutoljára 2 hete, azelőtt kb Novemberben, be van kapcsolva a 2 lépcsős azonosítás is, akkor ez mégis mi az isten? A OnePlushoz azt írta, az utolsó használat ideje Jan 14 volt! Mi az isten?
2021. febr. 4. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha számítógépen használsz android emulátort, és bejelentkeztél - okozhat ilyen jelenséget. :) A fiók beállításoknál lehet leválasztani a már nem használt készülékeket. (ha gépen lépek be a fiók beállításokba, szokott is szólni a gugli, hogy nézzem át a társított eszközöket :)
2021. febr. 4. 09:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez érdekes. Használtam emulátort, viszont nem jelentkeztem be google fiókba, valamint ez a dolog már régen is előfordult, pedig akkor még egyáltalán nem használtam emulátort semmihez sem. Na meg persze az is érthetetlen számomra, hogy ha saját eszközzel jelentkezek be, a google már sikít, hogy "TEVAGYAZ?????" de ezekről az eszközökről egyetlen értesítést sem kaptam. Most annyit tudtam tenni, hogy megváltoztattam a jelszót egy 16 karakteres átokra, meg lecsatoltattam az összes eszközt és újra beállítottam a 2 lépcsős azonosítást.

Visszatérve az emulátorra, tényleg sosem jelentkeztem be google fiókba egyszer sem. Arra használom, hogy gyakorlom a JAVA programozást és azt használom tesztelésre, de ezen felül semmi több.

2021. febr. 4. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
A másik, ami eszembe jutott: ha bluetooth-on keresztül küldök valamit pc-telefon-pc irányba, nem csak a saját eszközeimet látom a listában, hanem a szomszédok azon készülékeit is, amelyeken be van kapcsolva a bluetooth. :)
2021. febr. 4. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!