Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot ajánlanátok?

Milyen laptopot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Főként online oktatásra, filmezésre, illetve az alap Word,power point stb. alkalmazásokra használnám. Olyan max 150 000, amit rá tudnék szánni.

2021. febr. 2. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

[link]

Ennyiért ez a legjobb. De ha használt is szóba jöhet akkor az a legjobb

2021. febr. 2. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Újat nem javasolnék. Egyes jót ír abból a szempontból, hogy a felhasználásodnak megfelel, és új, de sajnos a covidos home office láz miatt még mindig 50-70 ezerrel túl vannak árazva ezek a gépek.

Én kifejtem az általa is említett használtpiacos részt:

100 ezer körül már jobbat lehet venni.

Régi 4 magos gépeket érdemesebb nézni. Főleg az üzleti szériákból (lenovo thinkpad, dell latitude, hp probook elitebook - fizikailag strapabíróbb kialakításúak, akár fém ház)

A procinál Q jelölésű modelleket kell keresni (quad = 4 fizikai mag). pl 4700MQ, vagy 3650QM, 5700HQ

[link]

Ez legyen benne az erős procin kívül: 8GB RAM, SSD, FHD felbontású kijelző, magyar kiosztású billentyűzet

Extra: világító bill, IPS kijelző panel, jó akksi

Keresgélj!

Aztán ha van valami szimpatikus, akkor esetleg írhatsz privátot, és átnézem az ajánlatot, felhívom a figyelmedet a hátrányokra, előnyökre.

2021. febr. 3. 08:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen azért írtam hogy jobb lenne a használt
2021. febr. 3. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!