Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A UPC 66 csatornát ígér, de...

A UPC 66 csatornát ígér, de csak 11 elérhető, a többinél azt írja, hogy előfizetés. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Egy napja kötötték be az új mediaboxot is, emrt hozzáadtuk a csomaghoz. Az m1-et behozta, a szerelővel nem futottuk végig az összeset, csak egy csatornakeresést csinált, az 217 csatornát talált.

Ma este viszont a 11-es csatorna után már "előfizetés"-t ír. Mi a teendő?

2021. febr. 2. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Felhívod őket és segíteni fognak.ők a központból fel tudják oldani a korlátozást amennyiben a szerződésed rendben van, aminek utána is néznek.szerelő nem is fog kelleni a mutatványhoz.elkérik a kártyaszámot meg a box alján lévő valamelyik számsort,erre készülj fel.majd írd meg hogy mire jutottál velük.
2021. febr. 2. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáltad az ügyfélszolgáltatot kérdezni???
2021. febr. 2. 19:07
 3/6 A kérdező kommentje:

2: Amióta a diszpécserek h*lye p*csák nem áll szándékomban felhívni őket.

Legutóbb ÉN voltam lecseszve, mert panaszkodtam, hogy az internet sebessége meg sem közelíti a garantált minimumot. Le vagyok cseszve, hogy nem a megfelelő vezetéket használom. Közben meg 3 éve az van amit a szerelő hozott :(

2021. febr. 2. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Márpedig kénytelen leszel,vagy nézheted a 11 adó valamelyikét.vannak ott normálisak is hidd el.állj hozzájuk szépen nyugodtan,akkor is ha hülyének tűnnek.
2021. febr. 2. 19:25
 5/6 A kérdező kommentje:

4: nyílván kénytelen vagyok, de azért fura, hogy ha nem ért hozzá minek osztja az észt. Főleg úgy, hogy 1. egy szót nem szóltam 2. nincs miből feltételeznie, hogy házilag mókolt vezetékem van.

5öt fejből tudok mondani akik olyan hangnemet ütöttek meg, hogy vagy leraktam, vagy elküldtem az anyjába. Egyrészt, hogy velem így ne beszéljen másrészt meg én az ügyfélszolgálatot hívtam, nem egy nagyképű libát

2021. febr. 2. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Most már Vodafone, az ő ügyfélszolgálatuk kell hívnod. Ott nem román vendégmunkások dolgoznak, akik alig makognak magyarul, a UPC-nél tényleg ez volt a színvonal. A Voda azért jobb ennél.
2021. febr. 2. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!