Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítség! Mitől válhatott...

Segítség! Mitől válhatott fakóvá a képernyő színe?

Figyelt kérdés
Valamilyen billentyűkombinációt megnyomtam mikor valamit be akartam másolni, csak félrenyomtam. Ctrl+ valamit és hirtelen ilyen "fátyolos" vagy "fakóbb" lett a képernyő színvilága. Hogyan tudnám ezt visszaállítani? :S

2021. febr. 2. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami energiagazdálkodási probléma is lehet. Keresőbe írd be, hogy energiaséma kiválasztása, majd válaszd a kiegyensúlyozott energiasémát.

Ha nem ez, akkor lehet, hogy energiatakarékos módban van a laposod?

2021. febr. 2. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez a szemkimélő mód lehet vagy éjszakai fény - a windows beállításoknál keresd
2021. febr. 2. 17:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, sajnos egyik sem. :(

Alapból be van kapcsolva a szemkímélő mód a gépen.

2021. febr. 3. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:
fényerő? ez laptop?
2021. febr. 3. 09:03
 5/7 anonim ***** válasza:

ja, látom a hashtag-et... akkor a napocska billentyűt kell keresni. fn + fel nyíl, vagy fn + F6 környéke szokott lenni. vagy csak simán fn nélkül F6 környékén a napocska ikon

pl [link]

2021. febr. 3. 09:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem a fényerő, de adtál egy jó ötletet, úgy hogy köszönöm sikerült megoldanom!:D Fn + V-t kellett nyomnom, már jó is.
2021. febr. 4. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Szupcsi 😃
2021. febr. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!