Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Facebook miért nem engedi,...

A Facebook miért nem engedi, hogy megváltoztassam az üzleti oldalam nevét?

Figyelt kérdés

Ezt írja:

"A keresett oldal nem jeleníthető meg. Az okok a következők lehetnek: az oldal ideiglenesen nem érhető el, megtekintése nem engedélyezett, vagy a hivatkozás hibás/már nem létezik."

Instagramhoz hoztam létre összekapcsolt Facebook fiókként. Instan nemrég megváltoztattam sikeresen a nevét, de a FB-n maradt a régi és nem engedi, hogy átírjam.

Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?

(Ez lenne az első névváltoztatás és már fél év telt el az oldal létrehozása óta, szóval a gyakoriság nem lehet probléma.)

2021. febr. 2. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány követője van? Régen 200 követő felett már nem lehetett átnevezni őket, hogy ne tudjanak kereskedni vagy ellopni fiókokat és átírni más névre, és rögtön egy meglévő kedvelői tömeggel elindulni.
2021. febr. 2. 15:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Egyelőre 0 db követőm van, mert eddig nem használtam egyáltalán, csak az instat.
2021. febr. 2. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!