Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj a laptoppal?

Mi lehet a baj a laptoppal?

Figyelt kérdés

Egy alkalommal csinált olyat, hogy bekapcsolt állapotban lehajzottam. Utána nem akart bekapcsolni. De végül sikerült.

Most meg miközben ment, egyszer csak elsötétült a kép. Bekapcsolva, hallom, hogy zúg, de semmi kép.

Nem nyomtam el semmit.

1 éves a gép.

2021. febr. 2. 08:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Túlmelegedés, esetleg valami driver nem jó.
2021. febr. 2. 08:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nincs kép, akkor akár a kijelző is lehet hibás, vagy a videokártya. Ha 1 éves, akkor még garanciális, elvinném szervizbe, de előbb felhívnám őket, hátha van valami ötletük.

Attól, hogy bekapcsolt állapotában lehajtottad, nem lehet baja, az tök természetes dolog. Hogy utána nem akart bekapcsolni, szerintem csak az lehetett, hogy mélyalvásban volt, ahonnan valamiért nem akart visszatérni, ott még nem gyanakodnék hibára.

2021. febr. 2. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!