Rendőrség rakhatott valami programot a lefoglalt elekronikai cuccaimra?
Vissza állítani bármit a készüléken elég körülményes, van amelyik 30 napig vagy amíg nem kell felülírni hely miatt a törölt fájlokat egy lomtárból elérhetővé teszi, így véletlen törölt képet vissza lehet állítani.
De ha onnan is törölve, akkor szinte lehetetlen.
Szinte, mert root -olt készüléken, katív rendszer alatt ki lehet bogarászni frissen törölt fájlokat.
Persze ez messze meghaladja az átlag rendőrségi szaki képességeit. :-D
Akkor magyarul átcsesztek ezzel a "bármit visszaállítunk róla" szöveggel". A laptopot is csak felületesen nézte át egy ember.
Mondjuk bevállaltam nekik, hogy én küldten. De szerintem ez akkor is túlkapás, illetve most akkor ez a jó módszer, hogy nem IP alapján, hanem elviszik a telefonodat és gépedet? Mondjuk meglepődtem, hogy eddig semmivel nem foglalkozott a rendőrség, most meg két email miatt, amiben semmi fenyegető stb. nem volt, BECSÜLETSÉRTÉSÉRT ezt csinálják....
Azt mondták, azért kellett házkutatás, nehogy eltörjem a kihallgatásig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!