Miért nem seedel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj, tutorialokat nézte, hogy hogyan kell a torrent programot beállítani. Mwgcsináltam. Úgyse segített.

Gyakorlatilag seedel. Néha látoh olyan, hogy néhány percig elindul a seed ilyen 6-7kb/s sebességgel, holott az internetem elég erős ahhoz, hogy 20mb/s sebességgel seedeljen. Tehánt bő 3 hét alatt van 127 mb seedem egy törrenten, néhányon ennél kevesebb.

2021. febr. 1. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Seedelsz, viszont tényleges adatfeltöltés csak akkor fog történni, ha majd kapcsolódik új letöltő a torrenthez és tőled kezd el forgalmazni. Ha nem túl népszerű a torrent vagy túl van seedelve (többször annyi feltöltő van, mint ahány letöltő), akkor kisebb az esélye hogy rád kapcsolódnak.

A beállításaid jók, a seedelés is megy, egyszerűen nincs letöltő a torrenteknél, amit forgalmazol.

2021. febr. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!