Ez a hibaüzenet mire utalhat?
Figyelt kérdés
Biztonságos módban is ez fogad. És már a héten 4-szer újraraktam, mert mindig valami hibaüzenet fogad(a rendszer nincs teljesen feltelepítve, kékhalál, parser message, kékhalál)
2021. febr. 1. 11:42
1/18 anonim válasza:
3/18 A kérdező kommentje:
Igen, pont az a videó alapján próbáltam megcsinálni, de semmi. Pedig amúgy most már fogalmam sincs, mi okozhatja. Lehet, hogy a fel nem telepített driverek miatt? Vagy kezd tönkremenni a merevlemez?
2021. febr. 1. 11:55
4/18 A kérdező kommentje:
#2 Most komolyan? Nem lenne jó, ha pont most romlana el. Mindenesetre a Biosban lefuttatok egy ram ellenörzést.
2021. febr. 1. 11:56
6/18 A kérdező kommentje:
Walking 0s Passed
Walking 1s Passed
High Address Line Testing Passed
Alternate Pattern Testing Passed
Ezek az eredmények.
2021. febr. 1. 12:02
7/18 anonim válasza:
Avast van a gépen? Több gépnél is furcsaságokat okozott nálam. Volt amelyik kékhalálozott memóriahibára panaszkodva, de a memteszt mindig hiba nélkül lefutott, ha nem jelöltem ki a teljes területet, ha a fullra ráengedtem, akkor az első körnél meghalt. Egy másik gépen a hangkártyát lőtte ki (elindult volt hang, 2 perc múlva már nem), szóval én elsőre mindig erre gyanakszom egy ideje.
8/18 A kérdező kommentje:
Nincs rajta avast. Csak az alap tűzfal.
2021. febr. 1. 12:13
9/18 anonim válasza:
Eddig jó
Akkor most jönnek a kérdések telepités közben van a hibaüzenet?
vagy utána?
közben találtam valamit
10/18 A kérdező kommentje:
Semmi hibaüzenet, kb fél óra alatt szépen lefut.
2021. febr. 1. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!