Mit lehetne csinálni az msvcrt. Dll fájllal?
Ha elindítunk a böngészőben egy videót (Google Chrome), akkor ezt a hibaüzenetet dobja ki:
chrome.exe - Belépési pont nem található
Az eljárás belépési pontja (_expect_handler4_common) nem található a DLL-ben (msvcrt.dll).
De linkelek egy képet is, amit találtam a neten, igaz nem ugyanazzal a hibával, de ugyanolyan hibaüzenettel.
Nálam összvissz annyi a különbség, hogy a firefox.exe helyett, nekem chrome.exe van írva.
ez valami alapfálj lehet, hogy hova tűnt azt nem tudom.
Na utána néztem, windowst kell újrarakni vagy reparálni, vagy lehet hogy memória probléma közben halt el a fálj.
Töltsd le innen a .dll fájlt. [link]
Csomagold ki egy tetszőleges könyvtárba.
Másold be a kibontott msvcrt.dll-t (ha xp-d van) a C:\Windows\system 32 könyvtárba.
Uhh, bocsi, hogy kihagytam, hogy a fájl megtalálható a C/Windows könvtárban.
Ennek ellenére letöltöttem egy ilyen dll fájlt, bemásoltam a C/Windows könyvtárba, de ott nem akarta felül írni, hanem bemásolta, de még így sem jó.
Nem értem...
Nekem is volt ez a problémám, amíg itt ezen az oldalon meg nem találtam a megoldást.
Nevezd át a system32-ben található dwmapi.dll-t és annyi.
Volt gond nincs gond.
Valószínűleg a DirectX10 okozza ezt a hibát egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!