Nem megy a fifa 10 az új gépemen, de miért?
Szaisztok! a minap kaptam egy laptopot, pontosan ezt, windows 7el: [link]
feltettem ma rá a fifa 10-t és nagyon szaggat, pedig szerintem elkéne bírnia. a grafikát is lejebb vettem de úgyis. nem tudjátok mi lehet a gond? vagy ne is álmodjak róla, h normálisan fog futni?:S
ja és a fifa konfigja:
Minimum:
• CPU: 2.4 GHz single-core
• RAM: 512 MiByte (XP) or 1 GiByte (Vista)
• Graphics card: Geforce 6600 or better, Ati Radeon 9800 Pro or better, Support for Shader Model 2.0 or better
• VRAM: 128 MiByte
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound device
• Input: Keyboard or Dual Analog Gamepad
• HDD: 4.4 GB or more, free disc space
• Internet: Broadband Internet connection required for Installation and online gaming
Recommended:
• CPU: 3.2 GHz single-core or 2.4 GHz dual-core
• RAM: 1 GiByte (XP) or 2 GiByte (Vista)
• Graphics card: Geforce 7800 or better, Ati Radeon X1800 or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0c
• VRAM: 256 MiByte
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound device
• Input: Keyboard or Dual Analog Gamepad
• HDD: 4.4 GB or more, free disc space
• Internet: Broadband Internet connection required for Installation and online gaming
Sztem inkább tolj bele egy nVidia GeForce videokártyát. mert normális vidkártya nélkül nehéz lesz..
plusz van olyan kártya, amihez külön kell letölteni a driver-t a gyártó honlapjárol, mert nem szedi le a Win 7 automatán.
azt irja a mostani Intel grafikus vezérlődre, hogy enyhébb 3D-s alkalmazások. A Fifa10 sztem azért nem olyan enyhe 3D ;)
(előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!