Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Károsodhat-e egy újonnan...

Szabó Éva Györgyi kérdése:

Károsodhat-e egy újonnan vásárolt laptop, ha kint tartom a hidegben egy autóban a ház előtt pokrócba csavarva?

Figyelt kérdés

Tudom így is lehűlik.

Hogyha be fogom vinni, akkor legalább 24 órát várok, hogy átvegye a szoba hőmérsékletét.

#autó #hideg #laptop #károsodhat
2021. jan. 30. 07:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Mivel, máshol tartózkodom jelenleg, így nem vittem be a lakásba.
2021. jan. 30. 07:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja. Ugyanúgy lehűl amikor aa fél világot átutazva elviszik a bolthoz ahol megvetted. Annyi a lényeg hogy ne hidegen kapcsold be.
2021. jan. 30. 07:54
 3/8 P.O.C. ***** válasza:
61%

Dehogy károsodik. Szerinted szállítás közbe figyelnek arra, hogy mindig szobahőmérsékleten legyenek?

A mi cégünk is raktároz informatikai és híradástechnikai termékeket, és nem fűtött raktárban vannak.

És még 24 órát sem kell megvárni. Pár óra alatt lazán átveszi, az a vékony kis vacak. Nem hímestojás ez.

2021. jan. 30. 07:57
 4/8 A kérdező kommentje:

:D jót nevettem a hímestojáson!! :D

Köszönöm szépen mindkettőtök válaszát.

Igen, sejtettem, hogy azokat az óriási raktárcsarnokokat nem igen fűtik, mert minek is fűtenék. Nagyon sokba kerülne.

2021. jan. 30. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan autó a családban ahol nagyon kiült a pára éjszaka... A pokróc a csomagtartóban mindig nyirkos volt. Arra érdemes figyelni, amúgy semmi baja nem lesz.
2021. jan. 30. 12:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Ezt én még nem tapasztaltam az autóban, de meg fogom nézni.

A helyzet az, hogy a nagynénémnél nincs internet, csak feltudnám tölteni, ezért nem viszem be a házba.

2021. jan. 30. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerinted a hajón takargatják? Vagy a kamionban? Esetleg a raktárakban?

Szinte luxuskörülmény neki, hogy be van takarva! 😃

Persze arra figyelj, hogy ha átfagyott, és utána amikor beviszed melegre, akkor pára kicspódhat rajta. Várj az indítással fél-egy órát! Elmegy a pára, étveszi a köenyezet hőjét, és mehet is!

2021. febr. 1. 02:58
 8/8 A kérdező kommentje:

OK! 😃 Aranyos vagy!

Luxuskörülmény? Nekem sincs ilyen. 😃 ...legalább neki legyen!

Azért van betakarva, mert nem szeretném, hogy meglássák a kocsiban, és épp ezért legyen belőle baj.

Meddig tart egy autót feltörni, amelyiknek nincs riasztója. Az autó már öregecske és egyébként sem az az autótípus, amelyik kellene bárkinek.

2021. febr. 1. 07:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!