Hogy hívják ezt?

Figyelt kérdés

Mi a neve annak, ami a YouTube videók előtt egy rövid ,,videó" (kb. 5-10 mp) szokott lenni?

És nem, nem a reklámokra gondoltam.

2021. jan. 29. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
44%

"És nem, nem a reklámokra gondoltam."

De igen, arra gondoltál. Zárható

2021. jan. 29. 19:15
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Intro? De az is a videó része. A tényleges videó előtt és attól független dolog ami megjelenik még ,az csak a reklám.
2021. jan. 29. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

Engem pontoznak le, a második válaszoló meg leírja, hogy intró, ami a videó része.

Így szól a kérdés:

"Mi a neve annak, ami a YouTube videók előtt egy rövid ,,videó" (kb. 5-10 mp) szokott lenni?"

CSAK a reklámra illik ez a leírás. A választott youtube videód előtt, egy külön reklámvideó kerül lejátszásra, van ami elnyomható, és van ami nem.

NINCS MÁS videóanyag a videó előtt.

2021. jan. 29. 20:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen, az Intro lesz az. Köszönöm.

Odaírtam, hogy nem reklám. Más megfogalmazás annyira nem jutott eszembe. Leírnád akkor, hogy te mit írtál volna? Hátha tanulok belőle.

2021. jan. 30. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

??? MIÉRT VAGYOK LEPONTOZVA???

Az intro a videó része te majomparádé. A videó, maga a file, ami lejátszódik a youtube felületén. Az előtte lévő videót nem te töltöd fel, hanem az alkalmazás csatolja a TE VIDEÓD ELÉ, az a reklám. Két különálló file. Az intro a TE videód része, mert te szerkeszted bele, csak tartalmi szeparáció.

2021. jan. 30. 11:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor majd máskor így fogok fogalmazni.
2021. jan. 30. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
#5: a stílusod miatt (trágárság, kioktató hangnem, lekezelő beszéd, stb.). Mondhatsz bármilyen jót, amíg így fejezed ki magad, le fognak pontozni. Amellett, hogy pár jelentés után majd tiltanak. A lepontozást számonkérőket pedig automatikusan lepontozzák.
2021. jan. 30. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:
40%

?? Miről beszélsz? Igazam van, gyakorlatilag segítettem és megválaszoltam a kérdést. El kell fogadni, el kell ismerni, meg kell köszönni. A franc az egész snowflake XXI. századi PC társadalomba, ahol mindenkinek joga van mindenért megsértődni és bosszút állni, bármi áron...

Te is csak egy rosszindulatú mocsok vagy, mert jobban számít a stílus, mint a tény, hogy igazam volt.

2021. jan. 30. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a neve annak, ami a YouTube videók elején (kb. 5-10 mp) szokott lenni?"

Így egyértelműbb lett volna a kérdés.

2021. jan. 30. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:
35%

3as,8as

Igen ez ilyen, válaszolsz, segítész és még téged pontoznak le.

"A lepontozást számonkérőket pedig automatikusan lepontozzák." - igen ez a baj ezzel az oldallal és társadalommal.

2021. jan. 31. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!