Lenovo IdeaPad 3, mi okozhatja a problémát? Bővebben lent!
Sziasztok! Vettem a hetekben egy Lenovo IdeaPad 3 14ADA05 típusú laptopot.
Amikor megvásároltam, már akkor rendeltem bele egy plusz ramot, mivel 12 gigáig húzható, 2x4gb van benne alapból, és ebből az egyik cserélhető. Nem nagyon tesztelgettem a gyári konfigot, mert az adásvétel másnapján már beszereltem az újonnan vásárolt ramot. Minden adata passzol a laptopomhoz, ezt direkt megnéztem még mielőtt beszereltem.
Netezésre kell főképp, de néha becsúszik 1-2 óra amikor kockulok (League of Legends), és szomorúan tapasztaltam, hogy a játék során a laptop véletlenszerűen újraindul, vagy valamikor csak megfagy, és manuálisan kell ujraindítanom. Kissé felmelegszik játék közben a gép.
Az lenne a kérdésem, hogy azért van ez a jelenség, mert nem bírja a gép a játékot, és természetes reakciója a terhelésre a lefagyás/újraindulás, vagy köze lehet a dolognak a RAM cseréhez?
Köszi a válaszokat!
Annyi a gond, hogy a laptopomból az egyik RAM kiszedhető csak, a másik bele van építve az alaplapba. A memtest86 használatánál azt látom, hogy külön, egyesével kell berakni a gépbe a memóriákat.
Okozna valamiféle fennakadást ennél a programnál, ha mind a kettő memória bent van használat közben a gépben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!