Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy a VLC...

Mi lehet az oka, hogy a VLC mediaplayer nem játssza le az .iso fájlokat?

Figyelt kérdés
3.0.10. Vetinari verziójú VLC-t használok. Elvileg tudnia kéne, de csak széttöredezett kép jelenik meg. Valami beállítás gond? Két .iso (film) fájlt töltöttem le, egyiket sem viszi. A fájlok hibátlanok, mert külső médiajátszó a TV-hez csatlakoztatva simán lejátssza.

2021. jan. 26. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Furcsa...

Géped lehet gond? Mit kell tudni a körítésről? Konfig részletezve, és a videofájl részletezve. Különös tekintettel a video kodekre és a video bitrátára.

De persze ha csak egy kis semmi DVD iso-ról van szó, akkor ez mindegy, mert akkor vinnie kell.

4K HEVC, 10bit, HDR tartalmakkal lehet gond. És talán azzal is csak régebbi integrált vga-kkal.

2021. jan. 26. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Az egyik: MPEG-2 Video 18550 kbps 1080p / 23,976 fps

A másik:

ViDEO.CODEC...: AVC

FRAMERATE.....: 23.976

BiTRATE.......: 23.2 Mbps

RESOLUTiON....: 1920x1080

CPU Intel Core 3,30 GHz

RAM 16 GB

Nvidia GEforce GT 630

Mindkettő 21GB méretű.

2021. jan. 27. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor ennek sima ügynek kéne lenni.

És ha daemon tools-szal beolvasod virtuális meghajtóba, és onnan játszod le?

2021. jan. 27. 23:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nekem kínai, nem értek az ámítástechnikához. Még annyi hogy a HEVC HDR UHD 50 gigás filmeket normálisan viszi, ha azok .mkv fájlok. Konkrétan az .iso kiterjesztés nem tetszik neki - gondolom én.
2021. jan. 28. 07:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, értem.

Daemon tools progit innen tudod leszedni. Ez virtuális lemezmeghajtót hoz létre. Abból lehet már jobban le tudja játszani a VLC.

[link]

2021. jan. 28. 07:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!