Nem érzékeli a számitogép a windows telepitö dvd-t. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Máma vettem egy uj számitogépet, és kaptam mellé egy telepitö dvd-t , viszont a számitogép nem érzékeli. Stickröl is megprobáltam de hivát irt ki , hogy a fájl sérült. A lemezet megnéztem a régi laptopomal és van rajta feltölthetö windows. Lehet valamit tenni hogy érzékelje?2021. jan. 26. 09:08
1/2 Morzsi007 válasza:
Bootolást kellene dvd-re állítani. Mikor bekapcsol a gép F12-es(általában ezzel hívod elő a boot ablakot, de más is lehet) gombot nyomogasd. Itt válaszd ki a dvd meghajtót.
2/2 anonim válasza:
Boot menüben ha ki van kapcsolva a multiboot, akkor azt kapcsold be, állítsd át a sorrendbe a cd/dvd-t az első három közé. Így elvileg amikor bekapcsolod, megfogja kérdezni, miről akarsz bootolni. Érdemes a merevlemezt az usb-t és a CD-t beállítani első háromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!