Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Második monitor csatlakoztatás?

Második monitor csatlakoztatás?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a problémám az lenne hogy van egy laptopom, ahhoz vettem egy másodlagos monitort, eddig rendesen működött, majd egyik nap átállítottam a másodlagos monitor felbontását ugyanakkorára mint a laptop monitorja és elment a kép, kiterjesztett üzemmódban azt írja Out of Range illetve 67.4 kHz/ 60 Hz. Próbálkoztam már az újracsatlakoztatásával, a gép resivel, monitor resi minden viszont semmi nem működik. Ha duplikálom a képet egyébként akkor tökéletes, ha csak a másodlagosat használom tökéletes csakis akkor írja ezt a hibát ha kiterjeszteni szeretném. Kisebb felbontásban is próbáltam már de úgy se csinál semmit. Szerintetek mi lehet az oka ennek? Válaszokat előre is köszi.

2021. jan. 25. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen vga van a lapopba, milyen kábelt használsz és milyen a felbontás?
2021. jan. 25. 10:21
 2/5 A kérdező kommentje:
D-SUB bemenet van a második monitoron viszont egy átalakítóval át van alakítva mert laptopon csak HDMI van. A laptop felbontása 1920 x 1080. A második monitornak pedig az ajánlott és amin eddig is tökéletesen ment az az 1366 x 768
2021. jan. 25. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudja azt a felbontást vagy frissítési gyakoriságot amire beállítottad.
2021. jan. 25. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezzel én is szoptam, ahogy fent is írták a frissítési gyakorisággal van a gond! Nekem sem vitte ki a képet a kártyámból se laptopra, se tv-re, aztán rájöttünk, hogy a kártyából 60HZ-en jön ki a cucc, a monitor/tv meg 50hz-es! Szóval nem tudsz így képet csiholni, ha ez a gond. (esetleg próbáld úgy, hogy a laptopon visszaveszed a felbontást minimumra és akkor próbáld csatolni a monitort, de mondom, ez inkább képfrissítés gond lesz.)

Amúgy nem kell konverter, simán kapni hdmi to d-sub kábelt, én olyan 2000 forint körül vettem.

2021. jan. 25. 12:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Átraktam az eredeti monitort kisebb felbontásra, minimumra, még a HZ-t is lejebb vettem de semmit nem csinál, a gond az hogy tegnapi nap még tökéletesen működött. Most ez a monitor hibája lenne vagy valami beállítási probléma van?
2021. jan. 25. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!