Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptop árak várhatóan le...

A laptop árak várhatóan le fognak menni a vírus után?

Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 10:10
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ja és hozzáteszem nálam nettó 400 alatt senki sem keres havi 160 órába bejelentve, szabadsággal, táppénzel. + 13. havi fizu

Ezt ki is kell termelni. Amúgy rengetegen vásárolnak itthon. 1,2 milliárd volt a tavalyi bevételünk és 26-an dolgozunk a cégbe.

2021. jan. 31. 13:28
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Csak a hülyék vásárolnak itthon! Ki az a hülye, aki a saját pénze ellensége? Ha megkapok valamit olcsóbban, akkor nyilván nem egy magyar élősködőtől fogom megvenni, hanem külföldről, ahol nem árazzák túl a cuccokat! Szerintem 2004-2005 óta nem is vásároltam itthon műszaki eszközt.
2021. jan. 31. 13:37
 13/13 anonim válasza:

Szlovák cégem is van. Ott több profit marad és olcsóbb a termék, mivel kevesebb a költség ugyan ilyen bérek mellett. Tehát ha szlovákiából rendelnél tőlem olcsóbban tudnák adni bármilyen terméket jelentősen, mintha az itthoni KFT-mtől vásárolnál.

Én nem a kereskedőket szidnám elsősorban, és azt sem nevezném hülyének aki itthon vásárol, mivel ők pörgetik a gazdaságot. Persze van olyan is aki akár 30-40 ezerrel is túláraz egy terméket. De erre való az árgép, árukereső...

Ha az itt megkeresett pénzét mindenki külföldön költené, akkor 1-2év és csőd az országnak. Elsősorban adót kellene csökkenteni és nem, nem az áfát. (azt úgy is benyelnénk a laikusok szerint)

És azt sem feljetsük el hogy lassan 360ft egy euró. Míg szlovákiában alapból az a fizetőeszköz :)

2021. jan. 31. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!