Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet androidos laptopb...

Hogyan lehet androidos laptopból apple t csinálni?

Figyelt kérdés
Nem tudom sajnos mi ennek a neve tényleg sajnálom ha nem jól írom. Régebben már nem tudom hol de láttam hogy androidos laptop is lehet olyan mint egy apple és hogy bármikor lehet váltani a kettő között. Ezt szeretném ha valaki tudja légyszi írja le;) köszönöm
2021. jan. 22. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az android egy operációs rendszer, az apple meg egy cég, osx\macos t akarsz rárakni, hardverfüggő hogy mivel működik, ideális esetben ugyanolyan hardvered van mint ami egy macbookba kerül. Hackintoshnak nézz utána, de ha ilyen szinten nem vagy képben én neki sem állnék, ha hardveresen minden egyezik akkor sem garantált a működés, a vége jó eséllyel az lesz hogy gép nélkül maradsz mert sem visszacsinálni a változtatásokat sem pedig megoldani a problémákat nem tudod. Nem agysebészet működésre bírni, de messze az átlagfelhasználó tudásán túl van, nem csak next next ok.
2021. jan. 22. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Androidos laptop tudtommal nincs, 8-10 éve volt egyetlen netbook-modell. Viszont egy sima notebookra elvileg ráhegeszthető egy Mac OS, de gondok szerintem így is lesznek vele, pár egyáltalán nem ajánlom. Már ha nem az iPad-re gondoltál...
2021. jan. 24. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!