Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lenovo laptopok jók?

Lenovo laptopok jók?

Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Pontosan mire is vagy kíváncsi a lenovo laptopokkal kapcsolatban?

Alapban vegyesek a tapasztalataim a lenovo készülékekről. Vannak olcsó "egy lapkára sűrítünk mindent" darabok és normális alkatrészekből összerakottak is.

Ha játékra kell, erős alapokkal bíró laptopot válassz (bár egy pc mindig jobban teljesít hasonló konfiggal).

2021. jan. 22. 15:36
 2/12 anonim válasza:
Nekem 5 éve lenovo laptopom van. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Persze nyilván sok függ a típustól is. Az enyém nem a legdrágább kategóriájú, de mai napig jól tudok rajta dolgozni.
2021. jan. 22. 15:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Lenovo és Lenovo kozötti különbség hatalmas.

DE! Nagyon sok gagyi van közte! Még drágábbak között is.

2021. jan. 22. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Én jelenleg egy 10 éves Thinkpad T410-et használok. SSD-vel 10 mp alatt bootol, játszáson kívül minden gond nélkül megy rajta. 2x leesett, és semmi baja, csak az oldalából egy kis műanyagdarab kiesett, de alapból szépséghibával vettem 5 évesen. (mármint nem én voltam 5 éves)

Szóval nekem jó a tapasztalatom de ez nem jelenti azt hogy mindegyik Lenovo laptop jó!

2021. jan. 22. 16:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Az üzleti modelek nagyon strapabírók, a gamer verziókkal azért akadtak problémák. Illetve a zsanérok elég gyakran hibásodtak meg.
2021. jan. 22. 16:11
 6/12 Rigoletto24 válasza:
Jó márka szerintem a lenovo és nem igazán a márka határozza meg hogy milyen egy laptop, hanem a teljesitménye.
2021. jan. 22. 16:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Nagyon függ, mi a modell!!!
2021. jan. 22. 16:56
 8/12 anonim ***** válasza:

A Thinkpadek, azokból is a drágább modellek, jók. Az olcsóbbak, mint pl. a népszerű V130/V330 modellek ár/teljesítmény arány viszonylag jók, de ilyen olcsó kategóriában nyilván nem lehet túl sokat várni tőlük. De nem rosszabbak, mint az azonos kategóriájú HP, Asus, Acer, Dell gépek (sőt!).

A kijelzőjükre vigyázz, azok könnyen sérülnek!

2021. jan. 22. 17:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Én fordítva tapasztalam, eddig 4 Lenovoval volt dolgom, és 4 dellel, 3 HPvak, 2 gamer acerrel.

Utóbbi NC. Teszi, amit tennie kell. Magáért beszél.

Dell alacsony és magas kategóriában is kiválló volt. Inspiron, Vostro modellek.

HP - sok kivetni valót találtam üzleti kategóriában, de kisebb kategóriában egész jó tapasztalataim voltak. Hangkártya driver problémák és lop-ware cuccok... 7000es és 840es gépek - nem érik meg az árukat!

Levovo : B széria kuka, thinkpad T420 és T460 billentyűzet pocsék, kép jó, hang oké, hw telejesen rendben, anyag használat tartós. 310-es model, a billentyű elmegy, a tapi pad meh, kár érte, kép oké, hang oké, anyagminőség hanyag, akksi és töltő valahogy állandóan problémás. Win7 nem bootol, csak w10el volt elérhető.

2021. jan. 22. 17:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, az már mindre igaz. Win 7 a múlt.
2021. jan. 22. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!