Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Írható CD-t lehet még valahol...

Írható CD-t lehet még valahol kapni? A suliban azt kérték, hogy cd-re írva kell beadnunk egy feladatot, de ötletem sincs, hol lehet még ilyet kapni...

Figyelt kérdés

2021. jan. 18. 09:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#10 és mi van, ha a kérdező zenei karon tanul, és audio cd-t kell írnia, amit a zenetanár asztali cd-lejátszón akar majd lejátszani?

Egyébként tényleg lehet venni cd-t, én szoktam is néha. Csak azt viszi a kocsiban a "rádiósmagnó".

2021. jan. 18. 16:37
 12/20 anonim ***** válasza:

#10: "Ez csak az újraírható médiára igaz."

Tévedsz. Én sima 1x írható DVD+R en így használom. Ami ugye max 8GB lehet (DL). Igaz törléskor nem szabadul fel a hely tehát előbb utóbb cserélni kell, de mekkora egy ilyen beadandó feladat helyigénye? Pl 100 MB. Többször használható.

Win7-8-10 en ha beteszel egy DVD-t megkérdezi hogy formázza? Pendrive vagy multisession módra. Pendrive módnál cserélhetők törölhetők a fileok. (A töröltek pl Recuva adatmentő progival még megnézhetők). A w10 multisession módja inkább arhiválásra jó, a pendrive módja meg a pendrive-al egyenértékű használatot biztosít.

De már anno XP-n is tudtam Nero-val törölni 1x írható multisession DVD-ről. Azóta már fejlődött a technika és progi se kell az íráshoz és még használhatóbb is.

2021. jan. 18. 16:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Gondolom ez csak RDL lemezen működik, vagy arra utaltál hogy teljesen sima DVD-R lemezzel is menne? Volt régen a DVD-RAM, az hasonló célokat szolgált bár nem próbáltam soha, csak hallottam róla.
2021. jan. 18. 16:45
 14/20 anonim ***** válasza:
teljesen sima DVD-R lemezzel is megy!
2021. jan. 18. 17:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Simán rá kell másolni bármit mintha cserélhető lemez lenne és mindig multi-session-ba felírja az adott fájlt, jó lehet, praktikus.
2021. jan. 18. 18:46
 16/20 anonim ***** válasza:
A kérdezőt nem igazán érdekli a téma.. :(
2021. jan. 19. 00:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Minket úgy tűnik jobban foglalkoztatott a dolog...
2021. jan. 19. 06:24
 18/20 anonim ***** válasza:
2021. jan. 19. 12:24
 19/20 anonim ***** válasza:
nem mondta hogy mire kell lehet hogy pék
2021. jan. 19. 12:26
 20/20 anonim ***** válasza:
De az is lehet hogy általános/közép iskolába jár, de 100km-re lakik az iskolától, kovid miatt bezárt a kollégium, szüleinek nem telik internet-előfizetésre, áram is csak a nap felében van, a gumiabroncs-fűtés is nehezen tartható. A régi 10+ éves gépében van CD író és a posta is működik, így vizsgázik..
2021. jan. 19. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!