Macbook Air-ről szeretnék képeket tenni pendrivera vagy valahogy átimportálni egy Dell laptopra. Ez hogyan lenne a legegyszerűbben lehetséges?
Nagyon sok kép gyűlt össze viszont semmit nem találtam ezzel kapcsolatban a neten én nem értek hozzá mert viszonylag új a macbookom és sajnos egyelőre nem értek még pár dologhoz vele kapcsolatban.. 😕
Előre is köszi a segítséget 😊
Pendrive-ra Mac-en ugyanúgy másolhatsz, mint Windows-on.
Bedugod a pendrive-ot, megjelenik a kezelőben (nem tudom pontosan a nevét de megtalálod)
A képeket pedig egy egyszerű másolás-beillesztéssel rápakolod.
ugyanaz mint windowson.
A Finder a fájlkezelő.
a Dock-on bal alul van.
nyitsz két ablakot, az egyikben a pendrivet látod, a másikban meg a képek mappát tallózd meg, kijelölöd a képeket és áthúzod egérrel.
Ha a képek a Fotók appban vannak az más tészta.
abban két megoldás van:
- magát a fotókönyvtárat másolod át. Ez egy marhanagy fájl amiben az összes kép egyben ott van. Viszont ezt csak a Mac-es Fotók appal lehet megnyitni.
- Exportálod az összes képet, amik aztán az általad megadott mappában lesznek egyenként.
Az összes fotónál jelöld ki az összes fotót és fent valamelyik menüpontban megtalálod az exportálás (most nem vagyok a gép előtt, nem tom hol van pontosan :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!